Rain Soul en Core; essentiële vetzuren en antioxidanten

Freedom love and Joy

Welkom op deze bijzondere pagina van een product, wat mij zelf heel erg geholpen heeft. En heel fijn, dat ook jij geïnteresseerd bent om dit mooie, natuurlijke product te leren kennen en onderzoeken.

Al geruime tijd gebruik ik zelf Rain-SOUL en het helpt mij heel goed om mijn energieniveau op peil te houden en mij stukken beter te voelen dan ervoor. Ook slaap ik ’s nachts beter in de zin van dat ik ’s ochtends veel uitgeruster wakker word. De spierpijn in mijn rug is vele malen minder en zeker bij het opstaan; ik stond altijd met hele pijnlijke rugspieren op. En als ik spierpijn heb na het sporten is die veel eerder verdwenen als ik voor en na het sporten een zakje SOUL neem.

Om mij heen zie ik veel bekenden, die in de meest uiteenlopende zin baat hebben bij het gebruik van Rain-Soul. Mensen met de meest uiteenlopende (vage) kwaaltjes, maar ook sporters en gezonde mensen maken gebruik van de onschatbare werking van SOUL.

Voor evaringen van anderen kunt op het Facebook icoontje klikken:

https://www.facebook.com/groups/482940161913970

Wat achtergrondinformatie:

I: Rain-Soul is in eerste instantie ontwikkeld door artsen en voedingsdeskundigen als makkelijk inneembare, optimale voeding voor kinderen die moesten herstellen van Chemokuren. De kinderen knapten zo ongelooflijk snel op dat Rain International is ontstaan, doordat Byron Belko (de grondlegger van Rain) heeft besloten dat dit product voor iedereen toegankelijk gemaakt moest worden. Rain is zuiver, GMO-vrij en volkomen biologisch.

Via deze link kunt u zien, wat Rain-Soul doet met uw bloed:

 

 

II: Daarnaast is er ook nog een ander mooi product: Rain-Core. Dit product is meer voor de algemene ondersteuning van het lichaam in het kader van ontgiften & voeden. Een mooie aanvulling op bepaalde ThetaHealing® sessies, waarin veel gebeurd en waardoor je lichaam begint aan een ontgiftingsproces. Hierin is CORE een mooie ondersteuning.

Inmiddels heb ik al veel mensen blij gemaakt doordat ik ben ingestapt als Rain-partner en daardoor dit mooie product kan leveren aan mijn cliënten als aanvulling op hun dagelijkse voeding.

Zelfs zijn er ondernemende cliënten, die in Rain hun eigen toekomstkansen zagen, ingestapt als partner omdat ook zij de personen om hen heen een gezonder lichaam gunnen. (Als jij dit ook wilt voor jouw familie, vrienden en cliënten neem dan contact op met mij).

De Soul & Core voeden de cellen optimaal op moleculair niveau en elimineren de oxidanten waardoor het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd wat dan weer positieve gevolgen heeft voor het lichaam. Dit geeft een betere gezondheid voor zowel Lichaam als geest!

De Rain Soul en de Core in dozen van 30 sachets zijn dus gewoon bij mij verkrijgbaar: Soul =€ 88,- en Core = € 95,-

Er geldt een “niet goed geld teruggarantie” voor de eerst bestelde doos. Rain is nl zo zeker van de werking van deze producten, dat het inderdaad zo is, dat bijna niemand een doos retourneert, maar juist erg graag doorgaat met het gebruik ervan!! Dus wat let u? Probeer het gewoon uit.

Goedkoper kan het ook, want het is ook mogelijk om de dozen voor resp. € 75 en € 83 via mijn http://www.myrainlife.com/marionvdpoel zelf te bestellen en bij u thuis te laten afleveren. U krijgt dan maandelijks een doos thuis bezorgd.

Wilt u meer weten over Rain en wat het voor u kan doen dan hoor/lees ik dat graag.

Dank u wel voor het lezen van deze informatie.

Dikke Harteknuffel,

Marion van der Poel – Rain Partner

Föhn 8
3454 KC-De Meern

www.myrainlife.com/marionvdpoel

CONTACT INFORMATIE

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u meer weten van deze behandelmethode, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op. Ik kan u dan uitleg geven over de mogelijkheden.

Freedom Love & Joy

Marion van der Poel
Föhn 8
3454 KC - De Meern

06-28715179

info@freedomloveandjoy.nl

13 + 7 =